Vecka 8

Åter Valpar

Koralls valpar 2013

13/5 - 34 nya bilder. Otroligt busiga valpar som njuter av att vara utomhus. Den 11/5 lämnade Skye för att flytta till sitt nya hem.

 

KLICKA PÅ BILD FÖR STÖRRE FORMAT! (Öppna en bild och klicka på pil höger alt. vänster för att fortsätta visning i öppetläge.)


,
,

 

Upp

10/5 - 22 nya bilder. Valparna har fyllt 8 veckor och i torsdags flyttade tre av dem till sina nya hem. Lycka till med era nya familjemedlemmar. Jag kommer att sakna varenda valp men vet att de kommer till underbara valpägare.

 

KLICKA PÅ BILD FÖR STÖRRE FORMAT! (Öppna en bild och klicka på pil höger alt. vänster för att fortsätta visning i öppetläge.)


,
,

 

Upp

Chazzys valpar 2007

Veterinären har varit här och nu är alla valparna vaccinerade, chipmärkta och besiktade. Alla var friska och krya för leverans nu under veckan som kommer.
Det känns både och, att valparna som nu redan är 8 veckor och skall "flytta hemifrån".
I fredags så snöade det och jag passade på att ta ut Akira och Argus så de fick känna på det vita kalla täcket, spännande men kallt. Snön blev som tur var inte långvarig utan var borta mitt på dagen. Vinden däremot var riktigt kall och hård så det var inte roligt att komma ut. Valparna fick tillbringa lite tid ute på vår inglasade altan där de har skydd mot hårda vindar.
De älskar att springa omkring och speciellt spännande blir det när någon av katterna råkar hamna mitt ibland dem.
På lördagen fick de inviga hundgården och det var riktigt kul. Bilderna här nedan avslöjar detta. Hundgården är stor och det finns ett uppbyggt vattenfall, jordkula och ett värmande hus att springa in i om de ville.

 

KLICKA PÅ BILD FÖR STÖRRE FORMAT!

 

Upp