Vecka 7

Åter Valpar

Koralls valpar 2013

8/5 - Veterinärbestiktning: Nu har alla valparna varit hos veterinären för att få chip, vaccination och veterinärkontroll.
Allt gick toppen och alla valparna fick "tummen upp" och var så fina. Duktiga var de med!!

 

5/5 - 48 nya bilder. Det är väldigt nyfikna och äventyrliga valpar. De har tordas att kolla om "gräset är grönare på andra sidan" och jag tror att de märkte att så inte var fallet. De är helt ljuvliga allihopa!

 

KLICKA PÅ BILD FÖR STÖRRE FORMAT! (Öppna en bild och klicka på pil höger alt. vänster för att fortsätta visning i öppetläge.)


,
,

 

Upp

Koralls valpar 2013

2/5 - 36 nya bilder. Nu är valparna 7 veckor och det är med lite vemod jag inser att det bara är en vecka kvar tills de flyttar till sina nya hem. Fast med stolthet ser jag hur fina alla valparna är och de har verkligen börjar bli egna individer med egna personligheter.
Gaia är ute och leker med dem och det är uppskattat, både bland valpar och henne själv.

 

KLICKA PÅ BILD FÖR STÖRRE FORMAT! (Öppna en bild och klicka på pil höger alt. vänster för att fortsätta visning i öppetläge.)


,
,

 

Upp

Chazzys valpar 2007

Under veckan som gått har valparna nu fått vistas ute i hagen under dagarna. Vädret har varit strålande och de har busat runt, ätit och sovit Avalon´s (Saga) mattar har varit på besök och även Atlantis (Tanya) matte och husse.
Jag har inte tagit så många kort, men här nedan blir det en blandad kompott med de första korten på valparna uppställda. Jag har försökt att fixa huvudbilder på alla valparna, men det var svårt då de var jättetrötta och att det var fel bakgrund vilket försvårade redigeringen, men jag skall nog få till det.

 

KLICKA PÅ BILD FÖR STÖRRE FORMAT!

 

Upp