Vecka 6

Åter Valpar

Koralls valpar 2013

26/4 - 9 nya bilder. Valparna har nu verkligen börjat gilla att gå ner för rampen föra tt komma ut. Det är ett härligt ljus som hörs när alla springer och tassar ner på den.

 

KLICKA PÅ BILD FÖR STÖRRE FORMAT! (Öppna en bild och klicka på pil höger alt. vänster för att fortsätta visning i öppetläge.)


 

Upp

Chazzys valpar 2007

Oj, oj, oj vad tiden går. Valparna är nu redan 6 veckor och jag undrar vart tiden har tagit vägen.
Valparna har under veckan som gått blivit poséfotograferade med hjälp av Elizabeth som ställde upp dem.
Atlantis var inte så samarbetsvillig och tyckte det var jättehemskt att behöva ställas, men det blev ett kort på henne i alla fall till slut.
Jag kommer att ställa upp dem om ca en vecka igen. Jag känner mig en aning tjatig, men alla 6 valpar är helt underbara och växer otroligt bra, både socialt och mentalt. Alla är pigga och allerta.
På skärtorsdagen fick vi besök av Avalon´s nya familj, mattarna Annelie, Josefine och Kristina. Valparna har nu börjat fått vara ute lite längre idag då vi för en gång skull hade det riktigt skönt i vårsolen utan hård vind.
Vi har för övrigt haft det väldigt blåsigt i påsk och därför har de enbart fått vistas korta stunder ute i det fria. Idag blev även Bamse överfallen av ett gäng valpar som ville hälsa, men det var inte populärt. Han blev väldigt överrumplad av de små liven så han flög upp ur sin sömn och undrade vart dessa små kom ifrån.

 

KLICKA PÅ BILD FÖR STÖRRE FORMAT!

 

Upp