Vecka 3

Åter Valpar

Koralls valpar 2013

10/4 - 27 nya bilder. Vilken fart det börjar att bli på dem nu. De busar med varandra och även med mamma Korall. Dags att få börja äta mat med nu.

 

KLICKA PÅ BILD FÖR STÖRRE FORMAT!


 

Upp

4/4 - 8 nya bilder. Har nu gjort det större för valparna att röra sig på. De blir mer och mer aktiva nu och börjar busa mer och mer med varandra. Kloklippning görs regelbundet och det gillas sisådär av en del. Behöver jag säga att de är helt ljuvliga valparna...

 

KLICKA PÅ BILD FÖR STÖRRE FORMAT!


 

Upp

Chazzys valpar 2007

Tiden går verkligen fort och valparna utvecklas som de skall. Nu har de börjat att busa med varandra och ibland kommer det ett eller annat skall och ylande från valplådan.
Dagen till ära skall de få större utrymme.
De är underbart roliga, trevliga och sociala. De har idag fått smaka på livets goda, älgfärs men matte sa att det bara var tillfälligt för nu är det foder som kommer att finnas i våra matskålar, mums!
Vi blev vägda också i samband med kloklippningen och det är "förstås" bröderna som leder viktligan på över 1 600g och vi tjejer ligger på nätta 1 400g.
Här nedan finns det bilder från vår "gamla" valplåda och vår nya plats intill vardagsrummet där vi nu kommer att se och höra allt som händer runtomkring.

 

KLICKA PÅ BILD FÖR STÖRRE FORMAT!

 

Upp