Vecka 5

Åter Valpar

Koralls valpar 2013

24/4 - 47 nya bilder. Valparna är ute så mycket det går nu och det märks att de gillar att busa omkring, både med mamma och på egna upptåg.

 

KLICKA PÅ BILD FÖR STÖRRE FORMAT! (Öppna en bild och klicka på pil höger alt. vänster för att fortsätta visning i öppetläge.)


,
,

 

Upp

20/4 - 49 nya bilder. Vädret var strålande och det inbjöd verkligen till valparnas första ute upplevelse. Det var mycket att nosa på och upptäcka.

 

KLICKA PÅ BILD FÖR STÖRRE FORMAT! (Öppna en bild och klicka på pil höger alt. vänster för att fortsätta visning i öppetläge.)


,
,

 

Upp

19/4 - 17 nya bilder. Nu är alla valparna full i bus Leker med varandra och biter på det de kommer åt. Måste ju prova sina tänder med...

 

KLICKA PÅ BILD FÖR STÖRRE FORMAT!


 

Upp

Chazzys valpar 2007

Tiden går så fort och nu är valparna redan 5 veckor. Det är helt otroligt vad de utvecklas bara på en vecka. Jag tyckte redan förra veckan, att det var svårt att fånga dem på bild, men det är ingenting emot vad det är idag.
De är som små "vesslor" och busar runt med allt de får tag i oavsett om det är tidningspapper eller någon syster eller brors öra, ben eller svans, aj aj aj! De är trots sina vassa tänder helt ljuvliga. De vet exakt när det vankas mat och då blir det liv i luckan.
Jag har försökt att vara väldigt smidig, men de har lärt sig ljudet av rasslet när jag tar visselpipan från bordet och när "kom"- signalen ljuder är de redan i en cirkel.
Vi har haft besök av Sophia och Håkan & Gunilla som hälsade lite extra mycket på Amaretto, Amore och Atlantis "Tanya".
Här nedan kommer det blandade foton som jag har tagit under veckan som gått. Om vädret tillåter den här veckan så skall de bli premiär på utevistelse, men idag har det blåst nordanvind och varit snö i luften så de har fått stanna inne.

 

KLICKA PÅ BILD FÖR STÖRRE FORMAT!

 

Upp